TURE

Kulinariske rundture med inspirerende temaer

Langs Vandet

 

395 kr.

 


Turen fra Nordhavn til Nyhavn er en klassiker i vores repetoire. Her får du en fornemmelse af hvordan vores skønne by har udviklet sig fra havneindustri til mondæn storby. De ikoniske gamle bygninger ligger som smukke perler på en snor og mødes med moderne, nyopførte byområder.


Hele turen emmer af charme og højt til loftet, da vi primært følger vandet med alt, hvad det betyder af oplevelser og stemning.


Som en naturlig konsekvens af dette åbnes der konstant nye spændende og hyggelige spisesteder, og vi præsenterer dig for en del af disse på vores vandring. Du kan således forvente at blive trakteret på 6-8 spændende kulinariske bastioner.


Dato: Snarest muligt

Pris: 395,- /pr person. 

Jorden Rundt

Tag med os en tur "Jorden Rundt", hvor vi fokuserer på de mange små etniske spisesteder på Nørrebro.


Når vi ikke for øjeblikket kan rejse jorden rundt, kan vi forlyste os med ekostiske lækkerier fra de mange autentiske spisesteder, der findes her i byen. Vi vil vise dig eksempler fra en lang række lande, som du med sikkerhed ikke kender i forvejen og som du med garanti får lyst til at besøge igen og igen.


Vi besøger 6-8 spændende og næsten ukendte perler, som byder på ægte madoplevelser fra lande langt væk fra vores breddegrader.


Dato: Snarest muligt

Pris 395,-/pr person

 

I Nomas fodspor

Det er ikke nogen hemmelighed, at Noma har kickstartet en gastronomisk revolution - ikke bare i København, men i hele Danmark.


I kølvandet af Noma er der dukket en lang række restauranter, cafeer og sågar bagerier op, som alle bidrager til en varieret og højtprofileret kulinarisk scene i København.


Vi skal på denne tur besøge en række af disse steder, og vi kan garantere dig, at du bliver mødt med brændende passion, tårnhøjt kvalitetsniveau og et engagement der kan åbne hjertet på selv den mest hårdnakkede kritiker. 


Dato: Snarest muligt

Pris 595,-/person

Rooftops of Copenhagen...

 

Følg med her på siden.....

Kødfri København...

Følg med her på siden....

Refshaleøen

27. juni 2020 - Pris 395,-/person

Nu får du muligheden for at komme med os ud og opleve et af de mest charmerende og upcoming områder. Her findes et totalt mix af små hyggelige og uformelle steder kombineret med nogle af de mest omtalte restauranter i verden. Vi stopper og nyder gode udsigter og smager på forskellige lækkerier på vores vej. Turen er ca 3-4 km i alt med 8-10 stop

Du går alene eller i en mindre gruppe - det er helt op til dig. På denne måde kan vi leve op til sloganet om "sammen - hver for sig", men du kan alligevel nyde fællesskabet omkring denne fede oplevelse.


Pris 395,-


Dator for turen: 27. juni 2020 kl 12-17


CHRISTIANSHAVN 

13. JUNI 2020

Hvad er mere charmerende end området omkring Christianshavn?

De seneste år har her været en veritabel opblomstring af små, kvalitetsbevidste udbydere af lækker mad og skønne drikke. Vi tager dig med rundt og besøger vores egne favoritter, som alle byder tilbyderen smagsprøve på deres formåen.

Vi kan love dig, at du får et spændende indblik i områdets mange hyggelige muligheder og at du får masser af inspiration til selv at gå videre på opdagelse.

Turen er på ca 3-4 km med i alt 8-10 stop

Du går alene eller i en mindre gruppe - det er helt op til dig. På denne måde kan vi leve op til sloganet om "sammen - hver for sig", men du kan alligevel nyde fællesskabet omkring denne fede oplevelse.


Pris 395,-


Dato for turen: 13. juni 2020 kl 12-17

KONTAKT OS

SUSANNE & TOM · KØBENHAVN

Email: kontakt@goeat.dk

Tef.: ‭+45 20 64 49 48

 

Copyright © All Rights Reserved Goeat 2019